Home Retete de prajituri simple

Retete de prajituri simple

Tuturor ne plac dulciurile si, daca ne place sa gatim, nu spunem nu unei retete de prajituri simple si gustoase. Iar daca reteta mai e si rapida, atunci sigur o vom incerca. Tocmai de aceea, am strans cateva retete de prajituri delicioase de casa care ne plac si vi le oferim si voua, mai jos.

Retete de prajituri simple

Aici vei gasi o serie de retete de prajituri delicioase de casa pentru toate gusturile si usor de facut.

Cheesecake fara coacere

Cheesecake fara coacere felie - retete de prajituri simple
Cheesecake fara coacere felie – retete de prajituri simple

Prajiturile nu trebuie sa fie complicate, pentru ca fi gustoase si aspectuoase. In plus, nu e nevoie intotdeauna de cuptor. Exista multe retete de prajituri fara coacere, pe care le preferam pentru ca sunt mai bune decat cele care se gatesc la cuptor. In plus, sunt simple si rapide, ceea ce, de asemenea, le face extrem de apreciate.

O astfel de prajitura fara coacere, simpla si rapida e cheesecake fara coacere. In plus, reteta aceasta nu contine zahar, ci miere, ceea ce o face si mai sanatoasa.

Cheesecake e o prajitura rapida, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Testeaza si tu reteta de cheesecake cu miere, fara coacere. O gasesti aici.

Reteta clatite

Retete clatite
Retete clatite

Clatitele nu lipsesc din nicio casa. Chiar daca nu toti incearca si clatitele aperitiv, cu siguranta testeaza clatitele dulci. Fie ca sunt umplute cu miere, branza, dulceata, ciocolata sautot felul de combinatii, clatitele nu lipsesc din nicio casa.

Mai multe retete de clatite gasesti in aceasta pagina.

Reteta fursecuri fragede

Ai musafiri si nu stii ce prajituri delicioase de casa ai sa le oferi? Niste dulciuri simple, aratoase, dar si gustoase sunt potrivite, mai ales daca se prepara si rapid. Iar fursecurile fac parte din aceasta categorie.

Fursecurile sunt usor de gatit, dar sunt si gustoase, potrivite pentru momentele cand vrei ceva dulce. Poti pregati fursecuri fragede, pe care le ornezi dupa bunul plac. Pentru ornat, foloseste ingredientele care iti plac: ciocolata (pentru glazurat), bombonele colorate, nuca, arahide, nuca de cocos, scortisoara si nu numai.

Vezi mai jos reteta video:

Creeaza cele mai simpatice si gustoase fursecuri. Inspiratia o poti gasi in reteta video de mai jos.

Reteta briose

Briosele nu fac neaparat din bucataria romaneasca. Totusi, sunt atat de simpatice, incat am adoptat si noi aceasta forma de prezentare pentru prajituri. Pentru briose pentru poti folosi reteta de chec sau de pandispan, pentru ca doar forma e speciala. De altfel, reteta aceasta de briose se bazeaza pe reteta de chec simplu, in care ouale se bat intregi.

De altfel, checul este o alta prajitura rapida, foarte indragita. Tocmai de aceea e si cautata. Nu vei da gres daca le vei servi invitatilor tai. Iar daca vrei sa le prezinti si sa le oferi niste prajituri deosebite de casa, orneaza-le cat mai creativ. Poti folosi ciocolata pentru a le glazura, dar si martipan pentru ornat.

Dar mai multe detalii despre briose gasesti in pagina retetei.

Biscuiti snickers

Sigr cunosti celebra ciocolata, dar de biscuitii snicker ai auzit pana acum? Iti prezentam o reteta simpla si rapida, dar si delicioasa. Vei vedea ca, intr-adevar, gustul acestui desert e foarte asemanator cu cel al celebrei ciocolatele.

Vezi reteta pentru biscuiti snickers.

Biscuiti snikers
Biscuiti snikers

Reteta papanasi moldovenesti

De papanasi nu ai cum sa nu fi auzit. Sunt serviti la aproape orice restaurant, alaturi de smantana si dulceata. Noi iti prezenta, insa, o reteta diferita, care nu mai are aspectul de gogoasa. Vor iesi, insa, niste papanasi moldovenesti deliciosi, pe care sigur ii vei manca si tu cu placere.

Iata si reteta integrala.

Biscuiti glazurati, cu branza si miere

Ai prin casa biscuiti? Lipeste-i cate doi cu o crema din branza de vaci si miere, apoi glazureaza-i si desertul e gata.

Vezi toate retetele VIDEO pe canalul de youtube Retetele Monei

Mai multe retete de prajituri gasesti in categoria Retete pajituri.

Comments are closed.