Home Retete de mancare pentru Halloween

Retete de mancare pentru Halloween

FantomiteFantomite din ghiftele si cascaval

Daca iti plac sarbatorile si iti place si sa pregatesti retete de mancare specifice fiecarei ocazii, probabil ca esti in cautarea unor idei pentru meniul de Halloween. Ti-am pregatit cateva retete si moduri de prezentare pentru mancarea pe care o pregatim de Halloween.

De Halloween, fantomele si mumiile sunt in centrul atentiei.

In fiecare an, atunci cand e Halloween, mesele sunt frumos decorate de cei care sarbatoresc si cauta sa se amuze cu ocazia acestei sarbatori.

Vezi mai multe retete pentru aceasta sarbatoare pe canalul de youtube.

Desene de Halloween

Nu e nevoie sa pregatesti retete de mancare cu ingrediente speciale pentru Halloween. Pe langa decorul compus din desene de Halloween, dovleci sculptati sau palarii de vrajitoare, poti opta pentru decorarea mancarurilor in stilul acestei sarbatori.

Pana la urma poti folosi aceste desene si forme de Halloween nu doar pentru a decora casa, ci si pentru a decora mancarea si dulciurile.

Sendvisuri cu fantome, mumii din sunca si cascaval, ardei sculptati precum dovlecii si umpluti cu bunatati sunt foarte potrivite pentru masa de Halloween. Vor inveseli si vor inviora atmosfera, dar vor fi delicioase.

Dovleci de Halloween

Daca vrei sa decorezi frumos casa, poti opta pentru niste dovleci pe care sa ii sculptezi. Totusi, poti include aceasta decoratiune in si meniul sarbatorii, adaptand. In loc sa folosesti dovlezi pe care ii vei arunca odata ce sarbatoarea trece, sculpteaza ardei grasi, pe care sa ii si servesti la masa, umpluti cu sosuri, salate sau chiar si cu paste.

Asa, vei avea si un decor frumos, potrivit pentru aceasta sarbatoare si colorat, dar si un meniu delicios. Poti opta pentru ardei de diverse culori, astfel incat platourile sa fie cat mai vesele si colorate.

Vezi cu sculptezi un ardei gras

Ardei umplut cu piure de morcov

Decor gustos: Ardei suparat cu salata si paianjeni

Mai multe retete – aici.

Pentru ca aceasta sarbatoare e celebra si pentru colindul specific (“trick or treat”) in schimbul caruia se ofera dulciuri, ai putea sa pregatesti briose, dar si fursecuri desenate cu modele de Halloween, cu ajutorul creioanelor speciale cu glazura din zahar sau cu ciocolata topita.

Pentru o sarbatoare amanuntit planificata, afla mai multe despre Halloween in acest articol. Vei afla cand e Halloween, cum se sarbatoreste si cum ne pregatim pentru aceasta sarbatoare.

Comments are closed.